logo
RNTV Live

ȘEDINȚĂ CU SCÂNTEI

Daniel

Cea mai recentă ședință a Consiliului Local Ploiești nu a fost lipsită de tensiuni. Cu toate că nu făcea subiectul dezbaterilor din legislativul ploieștean, Termo Ploiești a fost din nou în atenția tuturor.

Ședința de îndată  prin care se dorea transferul Parcului Municipal Vest din patrimoniul Primăriei Ploiești nu s-a mai ținut. Asta pentru că aleșii liberali au retras de pe ordinea de zi cele două proiecte care vizau transferul parcului către Consiliul Județean Prahova.

Totuși, disputele dintre primarul Andrei Volosevici și consilerii PNL nu au întârziat să apară. Șeful executivului Ploieștean a reacționat ca urmare a faptului că pe ordinea de zi nu figura și proiectul privind numirea unor noi membri în AGA la Termo Ploiești, ca urmare a demisiilor consilierilor locali Aurelian Tudor și Valentin Marcu.

Consilierii liberali au susținut că nu vor exista problemele semnalate de primarul Andrei Volosevici și că până pe data de 20 ianuarie vor desemna noi membri în Adunarea Generală a Acționarilor de la Termo Ploiești.

Valentin Marcu şi Aurelian Tudor, ambii membri PNL, şi-au anunţat demisiile din funcţiile deţinute la Termo Ploieşti la începutul acestei săptămâni.

Într-un mesaj identic publicat pe conturile lor de Facebook, ambii susţineau că demisionează din solidaritate cu membrii echipei de conducere care sunt deja în preaviz şi acuzau “interferenţe” şi “ameninţări” ale primarului Ploieştiului, Andrei Volosevici, mergând până la a sugera că acesta ar ţinti falimentarea Termo Ploieşti şi aducerea unui operator privat.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor