logo
RNTV Live

Secţii de votare IMPECABILE într-o comună din Prahova. Nici în marile oraşe ale României nu există aşa ceva!/ GALERIE FOTO/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Secţii de votare IMPECABILE într-o comună din Prahova. Măsurile de protecţie luate în aceste spaţii din Blejoi sunt remarcabile. Autorităţile au conştientizat pericolul în care ne aflăm, în contextul pandemiei de coronavirus, aşa că au pregătit totul în cele mai mici detalii.

Primăria a cumpărat inclusiv staţii de luare a temperatutii, iar spaţiul din interiorul secţiilor este despărţit cu pereţi din plexiglas. Purtarea măştilor, a mănuşilor şi a vizierelor este literă de lege.

Alegătorii au venit în număr mare

Mulţumiţi de măsuri, alegătorii s-au grăbit să meargă la urne. Încă de la primele ore ale dimineţii, la secţiile de votare era coadă. Bineînţeles, fiecare persoană în parte respectă măsura distanţării sociale, aşa cum se întâmplă şi la secţia din satul Ţânţăreni. Aici, spaţiile sunt amenjate la perfecţie.

În Blejoi sunt 5 secţii de votare, toate amenajate impecabil.

Preşedintele CJ Prahova a fost prezent la urne

La Blejoi şi-a exprimat dreptul la vot şi preşedintele CJ Prahova, Bogdan Toader. Acesta a explicat că a votat cu gândul la prahoveni şi la ceea ce înseamnă judeţul nostru.

Urnele se închid la ora 21.00.

Vezi şi CUM SE VOTEAZĂ ÎN PLOIESTI ŞI LA CE PERICOL SUNT EXPUŞI ALEGĂTORII

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor