logo
RNTV Live

Secţia de baschet a CSM Ploieşti a prezentat planurile privind participarea în Liga Naţională

baschet
Mihai Constantinescu

Secţia de baschet a CSM Ploieşti a prezentat planurile privind participarea în Liga Naţională.

drept dobândit la capătul unui sezon 2020-2021 în care s-a obţinut promovarea din postura de ocupantă a poziţiei secunde la Turneul Final de la Ploieşti.

Coordonatorul structurii sportive a clubului, Cristian Nica, coordonatorul secţiei de baschet, Ionuţ Ivan, şi noul antrenor principal al echipei de seniori, Mihai Popa, au venit în faţa reprezentanţilor mass-media şi au vorbit despre primii paşi făcuţi în această vară în vederea unei participări onorabile pe scena primului eşalon baschetbalistic al ţării. Pe lângă numirea fostului tehnician de la Gaz Metan şi CSM Mediaş la cârma echipei, coroborată cu avansarea lui Ionuţ Ivan în poziţia de coordonator al secţiei, au fost anunţate şi primele cinci transferuri realizate pentru întărirea echipei: macedoneanul Andrej Magdevski, bosniacul Ismet Sejfic şi românii Octavian Popa Calotă, Bogdan Popa şi Christian Chiţu.

Coordonatorul structurii sportive, Cristian Nica, a deschis întâlnirea menţionând că „aşa cum rezultatele din ultimul an o arată, secţiei de baschet i se întrevede un viitor frumos, pentru că, pe lângă această promovare a echipei de seniori, au fost performanţe la nivel de juniori atât la fete, cât şi la băieţi. Participarea în Liga Naţională ne obligă, mai ales că vorbim despre Ploieşti, oraş în care Asesoft a făcut performanţă la cel mai înalt nivel, aşa că am făcut, deja, primii paşi în vederea unei prezenţe onorabile în prima ligă”.

Citeştea continuarea AICI

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/reparatiile-curente-din-scolile…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/van-damme-a-distrus-gemurile-pietei-centrale/?

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/fosta-sefa-a-camerei…/…

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor