Un bărbat a fost sechestrat timp de o săptămână într-un club de masaj erotic din Centrul Vechi al Capitalei, în timp ce mai mulți indivizi retrăgeau sume de bani din contul său. Incidentul, în care a fost implicată o grupare de opt persoane, a fost sesizat marți prin apelul 112, după ce victima a fost observată strigând după ajutor de la etajul clubului.

Serviciul de Poliție pentru Centrul Vechi a intervenit, iar în urma incidentului s-a deschis o urmărire penală pentru lipsire de libertate. Victima a fost reținută în club timp de șapte zile, timp în care gruparea a retras repetat bani din contul său, folosind PIN-ul cardului acestuia.

Miercuri dimineață, poliția a efectuat percheziții în clubul respectiv și a audiat doi dintre suspecți. Gruparea, care opera în Centrul Vechi, ar fi avut complici în barurile din zonă, care ajutau la identificarea și abordarea victimelor, în special turiști străini. Aceștia profitau de neatenția sau starea de ebrietate a clienților pentru a efectua plăți frauduloase și a obține codurile PIN ale cardurilor.

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale a deschis o anchetă pentru înșelăciune, efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *