logo
RNTV Live

Sebastian Burduja, liderul interimar al PNL București, neagă existența unei adeziuni a primarului Nicușor Dan la PNL

sebastian burduja
Dumitrache Catalina

Sebastian Burduja, liderul interimar al PNL București, a declarat că nu își amintește să fi văzut vreodată o adeziune a primarului Capitalei, Nicușor Dan, la PNL. Întrebat dacă președintele liberalilor, Nicolae Ciucă, i-ar fi făcut o ofertă primarului pentru a adera la partid în vederea susținerii unei noi candidaturi pentru Primăria Capitalei, Burduja a subliniat că nu pot discuta despre o candidatură din partea PNL pentru cineva care nu este membru al partidului.

Întrebat dacă a fost făcută vreo ofertă pentru ca Nicușor Dan să intre în PNL, Burduja a sugerat să se adreseze această întrebare în altă parte. El a subliniat că PNL București ar trebui să vină în fața bucureștenilor cu o ofertă proprie, menționând că datele europene arată că Bucureștiul este un oraș mai dezvoltat decât alte capitale europene, dar ocupă ultimul loc la indicele de calitate al administrației publice.

Liderul interimar al PNL București a pledat pentru a fi “prin noi înșine”, aducând în discuție importanța de a oferi bucureștenilor cea mai bună ofertă.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor