logo
RNTV Live

Seară perfectă pentru echipele românești în Europa League

europa league
rnews

Inter Milano, una dintre cele mai titrate formații din Europa League, a fost eliminată din competiție înaintea ultimei etape din faza grupelor, după ce a fost învinsă de Hapoel Beer Sheva, campioana Israelului, cu scorul de 3-2, în deplasare.

Inter a condus cu 2-0 la pauză, dar Hapoel a redus din diferență după pauză, iar apoi a rămas în zece oameni, după eliminarea portarului Handanovic, egalarea fiind adusă din penalty de Anthony Nwakaeme (ex-U Cluj, Petrolul). Ben Sahar a marcat golul victoriei în prelungirile unui meci în care Ovidiu Hoban a jucat 81 de minute la gazde.

Manchester United a făcut scor cu Feyenoord Rotterdam, 4-0, și are din nou șanse de calificare mai departe.

Nicolae Stanciu a jucat 70 de minute la Anderlecht, care s-a impus cu 3-1 la Qabala, în Azerbaidjan, după un final dramatic. La 1-1, azerii au ratat un penalty în min. 75, iar vicecampioana Belgiei a marcat de două ori în ultimele minute de joc, obținând victoria.

Zenit, echipa antrenată de Mircea Lucescu, a învins-o cu 2-0 pe Maccabi Tel Aviv, în timp ce Dundalk, cu portarul român Gabriel Sava rezervă, a cedat acasă cu Alkmaar, 0-1.

AS Roma a dispus cu 4-1 de Viktoria Plzen, după o triplă a bosniacului Edin Dzeko, și va venit la București, pentru meciul cu Astra, din postură de echipă calificată în șaisprezecimi.

Șahtior Donețk a surclasat-o pe Konyaspor cu 4-0, la oaspeți atacantul român Ioan Hora jucând timp de 83 de minute.

Portarul Ciprian Tătărușanu a fost doar rezervă la Fiorentina, iar echipa ”viola” a cedat acasă cu 2-3 în fața formației PAOK Salonic.

FC Zurich și Villarreal au terminat nedecis, 1-1, gazdele egalând pe final, prin Roberto Rodriguez (87 — penalty), după ce ”submarinul galben” deschisese scorul prin Bruno Soriano (14).

Până acum 12 echipe și-au asigurat calificarea în șaisprezecimile de finală: Ajax, Krasnodar, Schalke, Șahtior Donețk, Sparta Praga, Zenit, APOEL Nicosia, Anderlecht, AS Saint-Étienne, AS Roma, KRC Genk, Athletic Bilbao.

Pe lângă Inter Milano, mai sunt eliminate din competiție Konyaspor, Zaria Lugansk, Mainz, Nice, Panathinaikos, Viktoria Plzen, Qabala, Rapid Viena, Red Bull Salzburg, Sassuolo.

Citește mai mult pe : http://www.agerpres.ro/sport/2016/11/25/fotbal-europa-league-inter-milano-eliminata-din-competitie-00-54-37

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor