În cadrul şedinţei Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) Rareş Hopincă, a anunţat că a fost adoptată o hotărâre cu privire la demararea unei acţiuni urgente de îngrijire a arborilor expuşi riscului, amplasaţi în apropierea zonelor de joacă, instituţiilor de învăţământ şi spitalelor din oraş.

„Am hotărât astăzi în Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă toaletarea de urgenţă a arborilor care prezintă un pericol. Ştim cu toţii că la nivelul Bucureştiului există foarte multe avize de toaletare şi defrişare care nu sunt emise de către Primăria Generală, deşi este obligatoriu ca foarte mulţi arbori, peste 10.000 din estimările noastre, să fie toaletaţi sau defrişaţi de urgenţă. În proximitatea locurilor de joacă, a unităţilor de învăţământ şi a spitalelor din Bucureşti am dispus toaletarea de urgenţă a acestor arbori care sunt în declin biologic.”, a anunţat Rareş Hopincă, citat de News.ro.

„În virtutea hotărârii de astăzi, toţi arborii care sunt în declin biologic şi sunt marcaţi pot fi toaletaţi de primăriile de sector şi de către instituţiile responsabile, ADP”.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *