logo
RNTV Live

Manelistul din Ploiesti chemat la ANAF după ce şi-a cumpărat bolid de 120 de mii de euro

t4
rnews

I se spune Tzanka Uraganul. Cel puţín aşa  se recomandă în lumea maneliştilor din Ploieşti. Fălosul proprietar de BMW I8, unicul din Ploieşti şi o raritate pe şoselele patriei, s-a dovedit a fi un personaj căruia cu siguranţă îi place să atragă atenţia. Şi a atras-o! Inclusiv Fiscului!

Putem spune că activitatea ANAF în lupta cu maneliștii a atins o nouă etapă de ingenioasă operativitate- s-a mutat pe Facebook. Achiziția mașinii sport de 120.000 euro cu care a rupt gura târgului  Andrei Velcu, alias Tzanka Uraganul, și live-urile de la nunți postate de cel mai în vogă manelist al momentului, i-au motivat pe inspectori să-l verifice pentru a stabili dacă banii și bunurile pe care le deține provin din surse legale și dacă s-a plătit vreun impozit pentru ele.

Deşi are un bolid de 120.000 de euro, manelistul stă într-un apartament de pe strada Cameliei care valorează cam cât un sfert din preţul maşinii de lux.

Tzanka Uraganul, a cărui activitate a fost catalogată drept una de risc fiscal ridicat, și-a vărsat oful în rândul prietenilor săi căci a fost ”descotorosit” de ceva bani lichizi pe care nu i-a putut justifica și pe care acum îi vrea înapoi. Contactat, Tzanka Uraganul a confirmat că este anchetat de ANAF, dar că el nu are nicio avere.

t 1t2t3

sursa – libertatea.ro

sursa foto – kanald.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor