logo
RNTV Live

Se scoate la licitație proiectul ”Centură ocolitoare a orașului Mizil”

centura_mizil_large
Dumitrescu Vlad

Trei proiecte de o importanță majoră pentru infrastructura rutieră din județul Prahova vor fi realizate cu fonduri guvernamentale. Concret vorbim despre centurile ocolitoare ale localităților Mizil, Păulești și Comarnic. Potrivit vicepreședintelui Consiliului Județean Prahova, Dumitru Tudone, unul dintre proiecte va fi urcat zilele următoare pe SICAP ( nr. va fi scos la licitație).

Unul dintre proiectele de o importanță majoră pentru infrastructura rutieră din județul Prahova, în speță centura ocolitoare a orașului Mizil, va fi scos la licitație.

”În ceea ce privește ca proiecte mari de investiții în infrastructură, în aceste zile se va ridica în SICAP centura ocolitoare a orașului Mizil, dar și investiția prin programul PNRR în ceea ce privește pasajul de la Buda”, a susținut Dumitru Tudone, vicepreședintele Consiliului Județean Prahova.

Potrivit reprezentantului executivului județean, lucrările la centura ocolitoare a Mizilului vor fi finanţate prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny“.

”Valoarea investiției se ridică undeva la 100 milioane lei prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”. Sperăm ca lucrarea să fie realizată în maxim 18 luni de la data semnării contractului, perioadă în care este cuprinsă și faza de proiectare”, a mai precizat Tudone.

De precizat că Ministerul Dezvoltării va aloca fondurile necesare și pentru realizare obiectivelor de investiții în ceea ce privește variante ocolitoare ale localităților Comarnic și Păulești.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor