logo
RNTV Live

SE OPUN CREȘTERII VÂRSTEI DE PENSIONARE

Dumitrescu Vlad

Reprezentanții Partidului Sociali Democrat anunță că se vor opune creșterii vârstei de pensionare în România. Reacția vine în contextul în care reforma pensiilor asumată prin programul PNRR prevede ca țara noastră să își asume faptul că românii vor fi încurajați să muncească până la 70 de ani.

Președintele PSD Prahova, deputatul Bogdan Toader, susține că formațiunea politică din care face parte nu va fi de acord cu creșterea vârstei de pensionare peste 65 de ani, în condițiile în care speranța de viață din România este sub media europeană!

Reacția liderului social-democraților prahoveni vine în contextul în care reforma pensiilor asumată prin programul PNRR prevede ca țara noastră să își asume faptul că românii vor fi încurajați să muncească până la 70 de ani.

Nici ploieștenii nu văd cu ochi buni solicitările Comisiei Europene care de altfel prevăd ca România să egalizeze vârsta de pensionare pentru bărbați și femei, la 65 de ani, până în anul 2035.

Decizia finală va fi luată în urma negocierilor  care urmează a fi purtate între autoritățile române și reprezentanții Comisiei Europene.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor