logo
RNTV Live

Se oprește apa la Câmpina- anunț HIDRO Prahova

Anunț privind oprirea apei în Păulestipentru remedierea unei avarii
rnews

HIDRO PRAHOVA oprește apa în municipiul Câmpina, pentru lucrări de reabilitare a conductelor de apă

Societatea HIDRO PRAHOVA SA – Sucursala Câmpina anunță sistarea furnizării apei potabile în municipiul Câmpina, în perioada 04.09.2018 ora 23:00 – 05.09.2018 ora 22:00, la solicitarea SC FLUID DEVELOPMENT, pentru executarea lucrărilor de cuplare a conductelor de apă de pe străzile Ecaterina Teodoroiu, Calea Doftanei şi BP Haşdeu. Acestea fac parte din investiția derulată de Primăria municipiului Câmpina, prin Proiectul C.N.I.- „Proiectare şi execuţie lucrări de reabilitare conductă de aducţiune, conductă de transport şi reţele de distribuţie apă potabilă în municipiul Câmpina, judeţul Prahova“.

Lucrările vor fi realizate de Societatea Instant Construct Company SRL.

Pentru perioada anunțată, vor fi alimentaţi la rețeaua de apă potabilă numai abonaţii din cartierul Voila Spital – străzile de la intersecţia Drumul Taberei cu strada Voila, până la Spitalul Voila. 

Societatea HIDRO PRAHOVA SA îşi cere scuze faţă de locuitorii care vor suferi de lipsa apei potabile şi roagă toţi consumatorii afectaţi de această oprire să îşi asigure rezerve de apă pentru consum şi uz casnic, pentru toată durata întreruperii furnizării. Înainte de reluarea distribuției, vor fi prelevate probe de apă, ce vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate, conform reglementărilor în vigoare.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor