logo
RNTV Live

Se lucrează intens la repunerea în funcțiune a sistemului de termoficare al Ploieștiului

cet_brazi
Dumitrescu Vlad

Se lucrează intens la repunerea în funcțiune a sistemului de termoficare al Ploieștiului

Se duc lupte grele, la propriu și la figurat, pentru ca sistemul de termoficare al Ploieștiului să fie repus în funcțiune. Potrivit unui reprezentant din cadrul conducerii societății Termo Ploiești, în prezent angajații lucrează 24 din 24 ore pentru a încărca sistemul de termoficare.

Acesta a explicat că problema principală cu care operatorul se confruntă este cea legată de faptul că niciodată în istoria CET-ului, sistemul nu a fost golit în totalitate.

”Atât noi, cei care reprezentăm factorul decizional în cadrul Termo Ploiești, cât și angajații, lucrăm 24 de ore din 24 pentru a repune în funcțiune sistemul de  termoficare. Vreau să vă asigur că depunem toate eforturile. Sistemul de termoficare nu a fost niciodată golit în totalitate, astfel că nici măcar angajații din cadrul CET Brazi nu s-au confruntat cu această problemă. Ca să înțelegeți, circuitul este în pantă, punctul cel mai ridicat este la Nord. Cel mai jos este la Sud. Astăzi s-a pus în funcțiune încă o pompă de aspirație pe rețea pentru a ajuta încărcarea sistemului, care cel mai probabil tot astăzi va fi încărcat în totalitate. În prezent, a ajuns apa în cel mai jos punct și începe să urce către centru. Asteptăm să se presurizeze returul, după care vom începe să aerisim fiecare punct termic. Repet, depunem tot efortul pentru a încărca sistemul și pentru a relua furnizarea apei calde în cel mai scurt timp posibil. Sunt în legătură permanentă cu toți șefii de sectoare și cu șeful rețelei primare, care mă informează în permanență cu privire la situația de încărcare a sistemului și a stării tehnice a acestuia, astfel încât să putem interveni imediat dacă se constată avarii ”, ne-a declarat unul dintre membrii CA al societății Termo Ploiești.

Potrivit acestuia, împreună cu un reprezentant al Honeiwel, mâine se vor face probele,  pentru pornirea CAF 2.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor