logo
RNTV Live

Se lucrează în ritm alert la Autostrada A7 Ploiești – Buzău/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Se lucrează în ritm alert la Autostrada A7 Ploiești – Buzău. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a desemnat un nou câștigător al licitației pentru construirea lotului 3 al A7 Ploiești – Buzău, între Pietroasele și municipiul Buzău. Între timp, pe primele două loturi au început lucrările la primul sector din Autostrada Moldovei.

Se lucrează în ritm alert la Autostrada A7 Ploiești – Buzău

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a desemnat, ca urmare a contestațiilor depuse, un nou câștigător al licitației pentru construirea lotului 3 al A7 Ploiești – Buzău, între Pietroasele și municipiul Buzău. Dacă nu vor exista contestații CNAIR va putea semna contractul pentru execuția lucrărilor cu Asocierea de constructori turci după 10 zile.

Între Dumbrava și Mizil, dar și între Mizil și Pietroasele, pe singurele loturi ale A7 Autostrada Moldovei aflate pe teritoriul județului Prahova, se lucrează deja. Se realizează lucrări pregătitoare și descărcări arheologice în vederea demarării construcției primilor 50 de kilometri ai Autostrăzii. Lotul 1, între Dumbrava și Mizil, are o lungime de 21 de kilometri, iar al doilea, până la Pietroasele, este 28,35 km.

Lucrările trebuie să fie finalizate în 20 de luni

Lucrările trebuie să fie finalizate în 20 de luni. Contractele au o valoare totală de 2,718 miliarde de lei. Finanțarea este asigurată prin PNRR. Lotul 3 al Autostrăzii Ploiești – Buzău are o lungime de 13,9 km și trebuie finalizat în 20 de luni.

Pe acest lot urmează să fie construite inclusiv 8 poduri și un pasaj cu lungimea de 1,26 km. Construcția acestui lot al A7, are o valoare de 1,09 miliarde de lei.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor