logo
RNTV Live

Atenţie şoferi! Se întâmplă până pe 4 octombrie, în Ploieşti!

Gorgota foto glsa.ro/
Mihai Constantinescu

Atenţie şoferi! Se întâmplă până pe 4 octombrie, în Ploieşti! Concret, traficul rutier va fi afectat, prin blocarea a două benzi de circulație, pe Bulevardul Republicii, respectiv pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu catedrală și intersecția cu strada Ion Maiorescu (pe direcția Nord ).

Măsura de restricționare a circulației rutiere în zona amintită a fost luată deoarece operatorul Veolia Energie Prahova derulează o serie de lucrări complexe la rețeaua primară de termoficare, care sunt necesare pentru buna funcționare a sistemului centralizat de alimentare cu energie termică al Municipiului Ploiești, în sezonul de încălzire 2021-2022.

Pentru detalii legate de stadiul lucrărilor, cetățenii pot contacta direct Centrul de Apel non-stop al operatorului Veolia Energie Prahova, la numerele de telefon: 0 800 800 255 (gratuit, în rețeaua Telekom) sau 0244/408888 (tarif normal în orice rețea de telefonie.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/copil-de-9-ani-acrosat-de-un…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor