logo
RNTV Live

Se închide circulația pe Bulevardul Castanilor. Cum vor circula autobuzele

bulevard_inchis
Dumitrescu Vlad

Având în vedere organizarea de către municipalitate a manifestărilor dedicate „Zilelor Oraşului Ploieşti”, începând cu data de 20 mai, ora 0:30 și până în data de 23 mai 2022, ora 05:00, se închide circulaţiei rutiere Bulevardul Independenţei între statuia Radu Stanian şi Gara Sud.


Astfel, se impune reorganizarea transportului public local, iar traseele cu parcurs în zonă vor circula cu rută ocolitoare: pe str. Bobâlna la sensul spre Sud, unde vor efectua staţiile Pelican şi Liceul de Muzică şi pe str. Democraţiei la sensul de deplasare dinspre Sud spre Centru, unde se vor efectua staţiile 13 Decembrie, Covurlui şi Muzeul de Istorie.

Traseele de troleibuze 44 şi 202 vor fi scurtate la Hale Coreco. Legatura între Centru şi Gara de Sud se va face cu celelalte trasee cu parcurs în zonă.
În funcţie de dispoziţiile Poliţiei Rutiere, atât intervalul orar cât şi rutele ocolitoare specificate pot fi modificate.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor