logo
RNTV Live

Se fac presiuni pentru protestul de sâmbătă. Unul dintre viceprimarii Ploieștiului, acuzat pe posturile naționale de televiziune

protest oprea
rnews

Miting sub presiune

Jurnalistul Rareș Bogdan a vorbit aseară, într-o emisiune difuzată pe postul Realitatea TV, despre modul în care Dragnea organizează protestul de sâmbătă. Zeci de acuzații venite din toată țară au fost făcute de către jurnalistul care a criticat modul în care oamenii sunt scoși în stradă, cu forța.

Nici Prahova nu scapă de astfel de acuzații. Realitatea TV a menținut mai multe titluri care vizează presiunile pentru strângerea unui număr cât mai mare de protestatari din Prahova la mitingul organizat de Dragnea.

“Viceprimarul ALDE”, George Pană, este acuzat că i-a amenințat  cu evacuarea pe comercianții care vând în piață, dacă nu merg sambătă la București.

Nici la TCE situația nu este mai bună. Pe site-ul  mitingcujapca.ro apar raportări cu privire la plata unor sume de bani pentru angajații care vor merge la miting.

“Angajatilor TCE li s-a dat o lista pe care sa confirme prezenta la miting. Vor primi 50 lei 3 mici si o bere.”

Iată și alte exemple de abuzuri din Prahova:

Ploiesti – Seful APM Prahova

“De ani de zile sunt angajata la Mediu in Ploiesti, nu credeam sa ajung sa traiesc ziua in care voi fi obligata sa ies in strada de catre superiori.”

Maneciu – Primarul

“Lucrez la firma de mobila a primariului din Maneciu, m-a anuntat ca daca nu merg la protest sa imi caut de munca.”

Jurnalistul, Rareș Bogdan, a postat si pe pagina lui de facebook mai multe detalii despre mitingul organizat de Dragnea:

Cum își dă PSD cu tesla-n ….mustață. Mitingul contra abuzului de inteligenta si cultura sau a abuzului in serviciu?

Câteva observații despre mitingul la care s-a angajat PSD și nu mai știe cum sa #reziste

1. Au realizat că ideea de a scoate lumea în stradă pentru familia tradițională va ostiliza societatea, care nu va tolera folosirea BOR pe post de fortăreață pentru niște penali. Care penali, la rândul lor, sunt orice, numai modele de familie tradițională nu! Unul la a cincea nevastă, celălalt cu nepoata la plimbare.

2. Cineva a venit cu o idee: să o apere pe Dăncilă! Au realizat că s-ar fi acoperit de un ridicol absolut, căci PSD are toată puterea executivă și legislativă, deci de cine să o apere, de propria incompetență? De umbra profesorului de română? Ce să apere la Dăncilă, secretul zacuștii de la Videle sau al magiunului de Alexandria?

3. Din mintea consultanților a aparut, atunci, altă idee: un soi de maidan la care să inverseze simbolurile și să utilizeze armele adversarilor pentru a-și arăta, numeric, forța: mitingul cămășilor albe. Ce ironic: În 13 iulie 1990, la o lună după Piața Universității și Mineriadă, a urmat Marșul Cămășilor Albe… care era un semnal de alarma tras pentru eliberarea lui Marian Munteanu si a celorlalti arestati fara vina pe 14 si 15 iunie. Când au programat mitingul de acum? În 9 iunie, pentru a aduce aminte de ceea ce au reușit „tătucii” lor pe 13-14-15 iunie, în urmă cu 28 de ani. Arc peste timp. Aici mizează pe încă o lovitură prin ricoseu: ridiculizarea unor simboluri ale democrației exact când Dosarul Mineriadei pare că va fi trimis, în sfârșit, în instanță. Din nou, românii sunt luați de proști. Mă întreb: vor folosi iar trenuri? Hehehe… 

Așteptăm un punct de vedere din partea persoanelor implicate pe adresa: office@republikanews.ro

 

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor