logo
RNTV Live

Se destramă Petrolul?! Reacția lui Nae Constantin și a luiValentin Țicu

WhatsApp Image 2022-12-14 at 22.32.48
Dumitrescu Vlad

Nae Constantin a susținut la finalul partidei cu Rapid că este dezamăgit de numărul mare de greșeli individuale comise de elevii săi în prima repriză a meciului.

Totuși, tehnicianul a transmis că nu este supărat, mai ales că meciul a fost unul spectaculos, cu multe ocazii de gol.

”Am făcut multe greșeli. În prima repriză am făcut mai multe greșeli decât am făcut în tot campionatul. Au profitat de fiecare greșeală. Îi felicit pentru victorie. Nu știu dacă a fost meritată sau nu. Ei au câștigat acasă, noi am câștigat acasă. A fost un meci bun, dacă dăm greșelile la o parte.

Am încercat să atacăm, am egalat. Când greșești atât de mult, e greu să speri. Cum noi am știut unde bate jucătorul Rapidului, și ei au știut unde bate Jair. Am avut șuturi, am avut situații bune. Rămânem cu regret și atât.

Următoarea partidă cu Universitatea Craiova e un meci care devine foarte important pentru noi. Îmi doresc să încheiem anul cu o victorie. Sunt oameni, greșesc și ei. Nu sunt supărat. Sunt dezamăgit puțin. Mathaus a făcut multe jocuri bune, știe și el că a greșit, și-a cerut scuze”, a susținut Nae Constantin, tehnicianul Petrolului.

Totodată, antrenorul Petrolului a vorbit și despre problemele financiare ale clubului și crede că ar putea fi luate măsuri drastice pentru a se evita falimentul clubului.

”Promisiuni sunt de un an jumate. Mi-aș dori să se rezolve într-un fel sau altul. Există și varianta asta, dacă nu sunt bani să ne plătim datoriile. Există posibilitatea să vindem jucători. Sper să nu se întâmple asta, dar pentru ca clubul să nu se desființeze, probabil vom face și pasul ăsta. Eu nu îmi doresc, dar dacă se ajunge la concluzia că acesta e pasul care trebuie făcut. Când sunt datorii, trebuie să le acoperi cu ceva”, a mai transmis Nae Constantin la finalul meciului.

Căpitanul Petrolului, Valentin Țicu nu a exclus o eventuală despărțire de clubul ploieștean în această iarnă.

” Cred că orice jucător își dorește să plece la mai bine având în vedere condițiile și situația clubului. Nu pot să spun că-mi doresc să plec, dar dacă se va ivi o ofertă bună și o să fiu mulțumit și eu și clubul, de ce nu.  O să ne punem toți la masă și o să vedem ce e mai bine pentru fiecare”, a susținut Valentin Țicu.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor