SE DA DRUMUL LA CIRCULAȚIE PE CENTURA BECLEANULUI DIN JUDEȚUL BISTRIȚA NĂSĂUD

image-219
Dudau Andreea Valentina

CENTURA BECLEANULUI DIN JUDEȚUL BISTRIȚA NĂSĂUD ESTE GATA: SE DA DRUMUL LA CIRCULAȚIE!

Senatorul Ioan Deneș: „Centura ocolitoare a orașului Beclean se apropie de finalizare. În cursul acestei săptămâni va fi deschisă circulației. Felicitări administrației publice locale, primarului Nicolae Moldovan pentru implicarea în acest proiect atât de important pentru noi beclenarii”.

Varianta de ocolire Beclean are o lungime de 1,195 km, cu parte carosabilă de 7 m și platformă de 10 m. Traseul variantei este în totalitate nou, se desprinde din DN 17 D la km 4+677 spre dreapta, traversează râul Someşul Mare şi se racordează la DN 17/ E 58 la km 27+505 spre stânga.

Varianta are două benzi de circulație de 3,5 m fiecare și un acostament de 1,5 m, conform caracteristicilor pentru drumuri naționale europene de clasa tehnică III şi o viteză de 60-80 km/h.

Pentru traversarea Someşului, între km 0+333,45 și 0+917,05 este realizat un pod pe grinzi cu 14 deschideri, în lungime de 583,60 m. La desprinderea din DN 17 D şi la racordarea variantei cu DN 17 sunt prevăzute sensuri giratorii.

Constructor: asocierea CML.RO (lider de asociere) – Dacia Faber SRL – Îndemânarea Prodcom – Test Prima SRL – DP Project SRL.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor