Se cer demisii de onoare la Spitalul Județean de Urgență Ploiești!

Demisii de onoare

Se cer demisii de onoare la Spitalul Județean de Urgență Ploiești!

În urma recentului control efectuat la Spitalul Judeţean din Ploieşti, Ministrul Sănătăţii a spus că a găsit mizerie în secțiile vizitate. Mizerie a găsit inclusiv în aripa renovată a spitalului. Iar dezinfecția nu se face corespunzător. Controlul inopinat a atras după sine o serie de reacții din partea autorităților locale.

Bogdan Toader, președinte CJ Prahova, a cerut demisiile de onoare membrilor conducerii Spitalului Județean de Urgență Ploiești!.

“Spitalul Județean de Urgență Ploiești este proiectul meu de suflet! De la începutul mandatului am demarat un proces amplu de modernizare a spitalului, finalizând până la momentul de față 4 etaje (Cardiologie, Interne, Neurologie, Ortopedie, Chirurgie I și Chirurgie plastică), am demarat proiectarea unui corp de clădire nou al spitalului P+5 etaje, urmând ca PUZ-ul să fie avizat până la sfârșitul acestei luni. Consiliul Județean a susținut medicii și a sprijinit spitalul în vederea achiziționării de aparatură performantă și cu alocări bugetare uriașe. Unitatea de Primiri Urgențe va fi extinsă prin fonduri europene datorită muncii unei întregi echipe a Consiliului Județean Prahova.

Am făcut și facem tot ce ține de noi pentru a îmbunătăți condițiile pentru pacienți și medici, acționăm pentru a oferi locuințe ANL medicilor, muncim, dar cea mai importantă și necesară este schimbarea de atitudine la Spitalul Județean de Urgență Ploiești!

Se spune că omul sfințește locul…”, a spus președinte CJ Prahova, Bogdan Toader

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bursa de valori educationale – Liceul Simion Stolnicu, Comarnic-CN “Nicolae Iorga”...

25 MAI 2020 TIME ALERT cu Liceul "Simion Stolnicu" si CN "Nicolae Iorga" Vălenii de Munte Elevii din Comarnic si Valenii de Munte pot studia...