logo
RNTV Live

Se caută director la SC Termo Ploiești

centrala brazi
Dumitrescu Vlad

Autoritățile ploieștene vor demara procedurile necesare pentru numirea unui nou director la SC Termo Ploiești SRL. Anunțul a fost făcut de secretarul Primăriei Ploiești, Mihaela Constantin, în contextul în care  Vasile Ionescu a decis să demisioneze din funcția de manager al societății de termoficare.

Municipalitatea ploieșteană va demara procedurile necesare pentru numirea unui nou director la societatea Termo Ploiești. Anunțul a fost făcut de secretarul Primăriei Ploiești, Mihaela Constantin, în cadrul ultimei ședințe de Consiliu Local.

”Consiliul de Administrație de la societatea Termo Ploiești ne-a comunicat decizia prin care a luat act de notificarea domnului director Vasile Ionescu privind încetarea mandatului. Urmează ca serviciile de specialitate să demareze procedurile pentru numirea unui director nou”, a anunțat secretarul Primăriei Ploiești, Mihaela Constantin.

Totodată, în timpul ședinței legislativului ploieștean s-a luat act de demisia consilierului loca Cristian Ganea din cadrul Adunării Generale a Acționarilor de la Termo Ploiești, în locul lui fiind numit Aurelian Tudor.

Reamintim că fostul directorul Termo Ploiești, Vasile Ionescu, şi consilierul local Cristian Ganea, membru în Adunarea Generală a Acționarilor din cadrul societății de termoficare , au demisionat în prima zi a lunii noiembrie. Decizia celor doi vine la scurt timp după ce în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local, primarul Andrei Volosevici acuzase conducerea executivă că a produs un prejudiciu de 1,7 milioane de lei în mai puţin de două săptămâni, ca urmare a contractării gazelor la un preţ de peste două ori mai mare decât cel la care ar fi trebuit să fie achiziționate.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor