logo
RNTV Live

„Școala de curse” : un proiect pornit de doi tineri pe care îi unește pasiunea pentru motoare

5EDDD1AE-2156-455C-8BE1-A1ED82E89865
Dudau Andreea Valentina

„Scoala de Curse V&C” este un proiect unic în România, care presupune predarea unor cursuri de perfecționare în lumea motoarelor, dar și un prim pas într-o carieră de pilot de curse!

Despre inițiativă

Totul a pornit de la doi tineri: Vlad Chivu si Codrut Borcea, ambii în vârstă de 21 de ani. Pe cei doi i-a unit încă de la început pasiunea pentru motociclete. Cei doi practică motociclismul de viteză pe circuit de deja 4 ani și au obținut titluri importante în carieră. Proiectul a luat naștere din dorința de a face mai mult decât o pasiune pentru sportul pe două roți!

Dorim să schimbăm percepția oamenilor asupra mersului cu motocicleta, atât pe stradă, cât și pe circuit, și totodată să reducem riscul de accidente pe drumurile publice. Obiectivul nostru este ca oamenii să conștientizeze că există spații special amenajate pentru a-și elibera adrenalina și că nu trebuie să o facă pe stradă, unde în primul rând este ilegal și, în al doilea rând, își expun considerabil riscului. Ne adresăm tuturor categoriilor de vârstă, atât pe două roți, trei roți, cât și patru roți.

Ne-au declarant în exclusivitate Vlad și Codruț!

Edițiile trecute de la „Școala de curse”

În edițiile anterioare, zeci de participanți au fost surprinși să descopere că motociclismul poate oferi și această variant de practică. Clienții și-au depășit limitele personale și au părăsit circuitul cu o experiență unică.

Costul este de aproximativ 2500 de lei, taxa de instrucțaj este de 1200 RON, în care sunt incluse: motocicleta, benzină, cauciucuri, instructorii, asistența tehnică, setările, evaluarea etc.
Restul bugetului este alocat pentru: taxa de participare, cazare, masă și cheltuieli personale.

Locația este Skat Kart Târgu Secuiesc, unde aceștia se antrenează de fiecare data – un circuit pregătit să primească noi elevi!

Unde poți afla despre următoarea ediție a evenimentului?

Detaliile evenimentului vor fi postate atât pe site (care este în lucru momentan), cât și pe rețelele de socializare.

În prezent, lucrăm la logistica, pregătim motocicletele și ne pregătim personalul pentru noul sezon competițional. Dispunem de o bază de potențiali clienți în număr de 60 de persoane, locurile sunt limitate și rezervarea este obligatorie, au spus tinerii.

Întrebați la final despre viața de motociclist, aceștia au răspuns într-un mod inedit!

Motivația noastră este să încurajăm pe fiecare să lupte pentru ceea ce își dorește, atât în ceea ce privește siguranța în trafic, cât și experiența unică. Ofertăm 3 zile de antrenament, de autocunoaștere și dezvoltare, atât personală, cât și profesională, pe două roți. Și nu uita, oricât de dezamăgit ai fi, să nu uiți că fiecare om a pornit de la zero, deci secretul este munca și dorința de a reuși!

Pe cei doi tineri îi puteți contacta pe următoarele pagini: @școaladecurse, @codrutborcea, @chivuvlad .

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor