logo
RNTV Live

Şcoala de agenţi de poliţie din Câmpina organizează un nou concurs de admitere

Şcoala de Agenţi de Poliţie Admitere la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina/ sursă foto gorjeanul.ro
Mihai Constantinescu

Şcoala de agenţi de poliţie din Câmpina organizează un nou concurs de admitere

Școala de agenți de poliție “Vasile Lascăr”Câmpina organizează concurs de admitere pentru o nouă promoție de elevi. Acesta se desfăşoară în perioada martie – mai 2022.

Înscrierile vor avea loc până la data de 18 martie 2022.

Cei care au reședința sau domiciliul în județul Prahova și își doresc să participe la concurs, își pot depune dosarul de recrutare la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, din municipiul Ploiești, strada Vasile Lupu nr.60 .

Cererea tip de înscriere, se completează de către candidați în mod lizibil, se semnează și se transmite, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail resurseumane@ph.politiaromana.ro până la data de 18 martie 2022, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

De asemenea, condițiile pe care trebuie să le îndeplinească un candidat pot fi consultate pe site-ul instituției. Este vorba despre https://ph.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-institutii-de-invatamant/a-n-u-n-t-privind-recrutarea-si-selectia-candidatilor-in-vederea-participarii-la-concursul-de-admitere-in-unitatile-de-invatamant-postliceal-din-subordinea-inspectoratului-general-al-politiei-romane-sesiunea-martie-mai-2022&page=1

Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape.

După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate examinarea psihologică, proba de evaluare a performanței fizice, susținerea probei de evaluare a cunoștințelor teoretice, iar la final, examinarea medicală a candidaților rămași în concurs după parcurgerea etapelor amintite.

ATENȚIE! Data limită până la care candidaţii vor depune la dosarul de recrutare documentele necesare pentru finalizarea acestuia, este 27 martie 2022, orele 16:00.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ploiesteanca-data-disparuta…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor