logo
RNTV Live

ŞCOALA ALTFEL DESPRE ŞTIRI TV/VIDEO

Georgescu Cristi

Mai multe scoli din Prahova desfasoara in aceasta perioada saptamana “Scoala Altfel”. Asa se face ca tinerii iau parte la diverse activitati extracuriculare, menite sa le imboteasca bagajul de cunostinte. La Negoiesti, de pilda, elevii scolii gimnaziale din localitate au primit vizita unei echipe de televiziune. In prezenta jurnalistilor copiii au invatat cum trebuie sa trateze o stire, si daca este bine, sau nu, ca ea sa fie postata in mediul online. Mai mult, copii au putut trece de cealalta parte a baricadei, si pentru cateva minute au preluat statutul de reporteri.

Rolul online-ului, si cand trebuie postata, sau nu, o filmare pe retelele de socializare! Ori cum trebuie sa se comporte elevii atunci cand vad in preajma lor alti colegi care sunt implicati intr-o altercatie. Sunt doar cateva dintre temele dezbatute de catre elevii Scolii Gimnaziale din Negoiesti, Brazi, in cadrul unei activitati desfasurate in saptamana “Scoala Altfel”. Alaturi de ei a fost o echipa de televiziune.

Elevii participanti la aceasta activitate au venit cu idei si opinii referitoare la cum ar trebui tratata o stire de televiziune. Iar mai apoi au devenit reporteri pentru cateva minute. Rol in care s-au descurcat de minune.

Concomitent cu activitatea celor mai mari dintre elevi s-au desfasurat si alte ateliere, tot pe linie educativa, in cadrul claselor pregatitoare.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor