logo
RNTV Live

Schimbări la nivelul conducerii PNL Câmpina

alexandru_vane
Dumitrescu Vlad

Schimbări la nivelul conducerii PNL Câmpina! Biroul Politic Județean al Partidului Național Liberal, filiala Prahova a decis dizolvarea forului de conducere de la nivelul respectivei organizații municipale.

Astfel,  în locul lui Marian Nistor, la conducerea PNL Câmpina a fost numit Alexandru Vane, subprefectul județului Prahova.

”Mulțumesc președintelui PNL Prahova, domnul Iulian Dumitrescu și colegilor din Biroul Politic Județean Prahova pentru încrederea de a mă propune să conduc Organizația PNL Câmpina.

Sunt onorat, dar și conștient că odată cu acest lucru, îmi revine o responsabilitate politică reală – aceea de a ridica nivelul organizației din orașul meu natal, un oraș în care dintotdeauna gândirea a fost majoritar liberală.

Timp de 14 ani am fost crescut și structurat în spiritul ideilor liberale, iar acum consider că am suficientă experiență, dar mai ales o mare dorință, de a face ca Organizația de la Câmpina să revină cel puțin la forma pe care o avea atunci când eu am făcut primii pași în cadrul organizației de tineret de atunci, și anume, o organizație bine închegată, extrem de puternică și foarte apropiată de cetățeni.

Privesc cu încredere la ce voi construi alături de colegii mei în cadrul acestei organizații, care va contribui la întărirea PNL atât la nivel județean, cât și național.

Partidul Național Liberal va începe consolidarea la Câmpina și vă asigur că obiectivele pentru anul 2024 sunt îndrăznețe și sunt doar în favoarea orașului nostru”, a scris Alexandru Vane pe pagina personală de Facebook.

De precizat că noua conducere a PNL Câmpina va fi una interimară.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor