logo
RNTV Live

Schimbare de planuri: PSD și PNL renunță la susținerea unui candidat comun

scandal-PNL-PSD
Theo Tănăsescu

Decizia liderilor PSD și PNL de a sprijini candidați comuni în localitățile unde USR are influență s-a dovedit a fi mai dificilă decât s-au așteptat, iar conflictele locale au determinat schimbarea strategiei celor două partide.

Conform surselor noastre, inițial, PSD și PNL ar fi decis să susțină un candidat comun la Primăria Bacăului, pe Valentin Ivancea, asta pentru că în prezent USR are primarul la Bacău, prin Lucian Stanciu Viziteu.

Între timp, cei de la PSD și PNL n-au ajuns la o înțelegere, iar PNL va merge separat și l-ar putea arunca în luptă pe Sergiu Sechelariu.

Numele lui Sechelariu, în dosarul ”Zambaccian”

Numele lui Sergiu Sechelariu apare în dosarul ”Zambaccian”, în care a fost condamnat fostul premier Adrian Năstase.

Sechelariu a fost și autorul unei ”suceli” în acest dosar. Sergiu Sechelariu, acționar majoritar al societății Conimpuls din Bacău, și-a schimbat declarația dată procurorilor conform căreia Irina Jianu a fost numită șef la Inspectoratul de Stat în Construcții întrucât era o apropiată a familiei Năstase, el negând aceste afirmații.

Dată fiind experiența lui Sechelariu cu procurorii, nu este de mirare că într-o perioadă cânta cu foc despre amnistie și grațiere.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor