logo
RNTV Live

Scapă de vechituri din casă şi câştigi un premiu! Marea debarasare la Ploieşti

Primăria Ploieşti te premiază dacă scapi de vechiturile din casă
Raluca Eparu

Ai prin casă vreun aragaz, un televizor sau vreo maşină de spălat care nu mai funcţionează şi nici nu mai merge reparată? Decât să le ţii degeaba, mai bine fă curat şi câştigă un premiu. Primăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești anunță desfășurarea Campaniei „Marea Debarasare” în perioada 27 – 31 martie 2017.

Asta presupune ca cei care au electrocasnice uzate, grele sau de mari dimensiuni, nefuncţionale sau degradate pot scăpa de ele doar sunând la numerele de telefon 0244-541071 int. 114 – Biroul Protecția Mediului; 0800.800.884 – Dispeceratul Primăriei.

Operatorul de salubritate Rosal va merge la ei acasă şi va ridica apartura în cel mai scurt timp. Cetățenii participanți la campanie sunt automat înscriși în cadrul tombolei “Scoate deșeurile din casa ta!” ce se va desfășura miercuri 5 aprilie 2017, începând cu ora 12.00 la parterul complexului Winmarkt Grand Center. Premiile tombolei sunt în valoare totală de 2.000 RON, acestea fiind oferite de Asociaţia ROREC.

Regulamentul tombolei este disponibil pe http://rasp.ro/files/bpm/2016/evenimente/MD-iun/reg-scdct2016-2017.pdf .

Cetățenii pot anunța, de luni până joi, în intervalul 08.00 – 16.00, intenția de participare la numerele de telefon de mai sus, enumerând echipamentele de care doresc debarasarea şi datele de contact.

Personalul Biroului Protecția Mediului din cadrul RASP Ploiești emite Adeverința de predare – primire a deșeurilor, care va fi utilizată de operator în procesul de ridicare a acestor deșeuri de la cetățeni.

Cetățenii care au echipamente electrice şi electronice de mici dimensiuni sunt așteptați la Centrul Municipal de colectare a deșeurilor de echipamente electrice şi electronice din strada Ciprian Porumbescu.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor