logo
RNTV Live

Scannerele de la Aeroportul din Cluj-Napoca s-au stricat! Pasagerii au rămas afară neputând să se urce în avion

ce-pret-are-un-avion-privat-si-de-unde-il-poti-cumpara
Constantin Corina

Aeroportul din Cluj-Napoca s-a confruntat cu o situație problematică, când numeroși călători au fost înfuriați de faptul că au pierdut zborul spre Paris din cauza scannerelor de securitate defecte.

Incidentul a avut loc într-o zonă recent modernizată, chiar înainte de îmbarcare. Defecțiunea a fost cauzată de suprasolicitarea instalației electrice. După o lungă perioadă de așteptare, zona de securitate a fost redeschisă, iar pasagerii au fost supuși controlului manual.

Din nefericire, mulți dintre aceștia nu au reușit să ajungă la timp pentru îmbarcare, iar avionul a decolat fără ei. Astfel, zeci de pasageri au rămas blocați în aeroport.

„Am fost în aeroport cu un bebeluș de 5 luni, timp de 4 ore. Ei propun un microbuz care ajunge undeva la 23 pentru Paris, pentru mine nu e ok și pentru ceilalți care sunt cu copii. Următorul zbor va fi duminică, care ne-a costat încă 400 euro”, a relatat o femeie Stirile PRO TV

„Au mai apărut anumite probleme legate de soft, de integrare, tăierea anumitor cabluri accidental. Comandantul avionului a luat decizia să plece. Nu cred că ar fi fost o problemă să mai aștepte 30 de minute”, explică David Ciceo, directorul Aeroportului Internațional „Avram Iancu”, conform sursei citate. 

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor