Sursă foto: Liga 2 - ProSport

Astăzi, Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal a oferit nu mai puțin de 13 sancțiuni fotbaliștilor din Liga 3, ce frecventau casele de pariuri.

Real Bradu este clubul cel mai afectat de acest scandal uriaș, deoarece nu mai puțin de 12 fotbaliști au fost sancționați de FRF pentru încălcarea normelor de integritate, fiind prinși având conturi la casele de pariuri. Clubul a evoluat sezonul trecut în play-off-ul Seriei 4 din al treilea eșalon.

O abatere similară a adus sancțiuni și pentru Cluci Răzvan Dan, de la CSC Ghiroda și Giarmata Vii.

Iată care sunt sancțiunile primite astăzi de jucători, de la FRF:

  • 1 lună suspendare și 5.000 lei amendă: Ciucă Ionuț Sebastian, Oprescu Ionuț, Găleșeanu Mihai Ilie (toți de la CS Real Bradu), Cluci Răzvan Dan (CSC Ghiroda și Giarmata Vii);
  • 2 luni suspendare și 10.000 lei amendă: Ciucă Bogdan – Alexandru, Duminică Alexandru, Negru Antonio-Cristian, Govlej Andrei Mădălin (toți de la CS Real Bradu);
  • 3 luni suspendare și 15.000 lei amendă: Dima Marius Marian, Pirciu Aurel – Iulian, Zamfirescu Bogdan, Mormolea Georgian, Mihai Marian Ionuț (toți de la CS Real Bradu).

Pasajele de regulament încălcate de cei 13 jucători sunt:

Articolul 60.1 din Regulamentul Disciplinar: „Persoanele, care se află sub incidența reglementărilor FRF, trebuie să se abțină de la orice tip de comportament care atentează sau este susceptibil să atenteze la integritatea meciurilor și a competițiilor organizate de FRF, precum și să colaboreze în totalitate și în permanență cu FRF, ca parte integrantă a luptei sale împotriva acestui tip de acţiuni.”

Articolul 60 bis alin. 4 din Regulamentul Disciplinar: „Abaterile prevăzute în prezentul articol se sancționează cu măsura suspendării de la o lună la 12 luni și penalitate sportivă de la 10.000 lei la 150.000 de lei.”

Sursă: GSP

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *