logo
RNTV Live

Scandal pe Bulevardul Petrolului Ploieşti între mai mulţi bărbaţi/ FOTO

scandal
Mihai Constantinescu

Scandal pe Bulevardul Petrolului Ploieşti între mai mulţi bărbaţi. S-a întâmplat aseară, în jurul orei 22.00 între patru bărbaţi, toţi rude din aceeaşi familie.

Probabil lucrurile s-ar fi terminat mult mai rău dacă în zonă nu şi-ar fi făcut apariţia mai mulţi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ,,Matei Basarab”, care se aflau în timpul exercitării atribuţilor de serviciu. Oamanii legii au văzut cum între cei patru se iscase un scandal şi au intervenit. Când jandarmii au fost observaţi, trei dintre scandalagii au încercat să fugă.

La faţa locului s-a deplasat în mod operativ și o echipă din cadrul Secţiei de Poliţie nr. 4 Ploieşti, în vederea stabilirii situaţiei de fapt.

Din cercetări a rezultat că, în urma unei altercații spontane, trei bărbați l-ar fi lovit pe cel de-al patrulea cu pumnul în zona capului.

În urma incidentului, bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.


Persoanele au fost identificate, fiind luate măsurile legale de sancționare contravențională, cu amendă contravențională în valoare de 1.500 lei fiecare.

La acest moment, persoana vatămată își rezervă dreptul să formuleze plângere penală pentru infracțiunea de lovire. În cauză, cercetările sunt continuate de către polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor