logo
RNTV Live

Scandal monstru la Spitalul judeţean Ploieşti

sursa foto Prahova Business
Mihai Constantinescu

Scandal monstru la Spitalul judeţean Ploieşti. Totul s-a petrecut ieri, după ce un bărbat de 42 de ani din Ploieşti a venit cu fratele său la spital, acesta fiind grav bolnav. Pentru că nu primea nicoi informaţie despre sarea lui, s-a îngrijorat păeste măsură şi a devenit extrem de recalcitrant.

Asistenta i-a comunicat acestuia să aștepte deoarece sunt multe urgențe, moment în care bărbatul a lovit cu piciorul ușa de acces în Secția Primiri Urgențe, spărgând geamul aferent ușii, după care tot cu piciorul a lovit si geamul de protecție al biroului de triaj, spărgându-l.

Îmn ajutor au fost chemaţi oamenii legii.

În temeiul sesizării s-a constituit echipa operativă care s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care au identificat apelanta care a declarat faptul că un bărbat, în jurul orei 11.25 s-a prezentat la biroul triaj, unde a solicitat informații cu privire la o rudă internată pe Secția Terapie Intensivă.

La scurt timp, polițiștii, împreună cu jandarmii care asigurau ordinea și liniștea publică în zona spitalului au identificat persoana recalcitrantă, fiind vorba de un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din municipiul Ploiești.

Acesta a fost condus la sediul unității, unde în urma audierii a recunoscut fapta comisă, declarând că a recurs la acest gest, deoarece fratele său se află internat pe Secția Terapie Intensivă a Spitalului Județean Ploiești, în stare foarte gravă, de trei zile.

Bărbatul în cauză a fost sanctionat contravențional pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, cu amendă în valoare de 1.500 de lei, conform Legii nr. 61/1991.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secţiei nr.2 de Poliţie Ploiești sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/se-ridica-restrictiile-pe-dn1/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/restrictii-dure-de-astazi…/

Pentru mai multe şţiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor