Scandal monstru într-un club din centrul Ploieștiului. O persoană a fost rănită

Polițiștii locali din Ploiești au fost solicitați, în noaptea de sâmbătă spre duminică, să aplaneze un scandal izbucnit în centrul Ploieștiului. Cearta s-ar fi iscat într-un club, iar protagoniștii conflictului au distrus, la nervi, mai multe bunuri.

“Duminică, 26 iunie 2022, în jurul orei 04:00, polițiștii locali aflați în patrulare pe axa Nord-Sud a municipiului, au depistat pe Bulevardul Republicii, în fața centrului comercial Winmarkt Ploiești, mai mulți tineri care se manifestau zgomotos, purtând discuții pe un ton ridicat. La fața locului au sosit și polițiști locali din cadrul Biroului Intervenție Rapidă, iar din constatarea în teren a rezultat că a avut loc un scandal în zona unui club din apropiere; totodată, în urma verificărilor efectuate s-a constatat că ușile de acces către clubul respectiv au fost vandalizate și mai multe mese aparținând unei unități economice din zonă erau  rupte și aruncate pe aleea central”, a informat Poliția Locală Ploiești.

cel mai verde complex reziential

Sursa citată menționează că a fost solicitată și intervenția ambulanței, pentru unul dintre cei implicați.

De asemenea, alte patru persoane au fost legitimate, identificate și  predate Secției nr. 1 de Poliție Ploiești, în vederea continuării verificărilor.

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here