Un tânăr din Bistriţa a lovit în cap un poliţist. Omul legii a folosit armamentul din dotare şi l-a împuşcat/ sursă foto Info Huedin

Un bărbat de 32 de ani din Urlați a fost percheziționat și arestat, după un scandal petrecut acum o săptămână.

La data de 31 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Urlați au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la locuința unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În fapt, la data de 24 august a.c., în jurul orei 23.30, polițiștii au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că pe strada Mihai Viteazul, din orașul Urlați, are loc un conflict între mai multe persoane.

Din verificări, s-a stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 51 de ani, în timp ce se afla pe terasa imobilului său, la un moment dat a observat că în zonă au oprit două autoturisme din care au coborât 4 bărbați cu vârste cuprinse între 16 și 32 de ani.

La scurt timp, bărbatul în vârstă de 32 de ani a început să arunce cu pietre și sticle către imobilul bărbatului în vârstă de 51 de ani, moment în care acesta a călcat într-un ciob, fiindu-i provocată o plagă.

au relatat reprezentanții IJP Prahova.

Bărbatul rănit a fost dus la spital pentru a primi îngrijiri medicale, dar nu a fost internat. Cei patru scandalagii au primit câte o amendă de 1.000 de lei. 

În urma percheziției domiciliare care a fost făcută la domiciliul bărbatului de 32 de ani au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă. Individul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior instanța de judecată a dispus arestarea sa preventivă, pentru 30 de zile, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mizil.

  • fotografie cu caracter ilustrativ

Sursă: IPJ Prahova

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *