logo
RNTV Live

Scandal mare după meciul Petrolului: „Să-ți fie rușine, bă!”

aGFzaD1jZjFmODNkYThkMjBlNmM2MDMxOWY2MTYyMmViYzJkMg==.thumb
Ștefan Petre

Suporterii lui FC Argeș, echipă care încheie sezonul regulat pe locul 15, direct retrogradabil, au făcut scandal după înfrângerea cu Petrolul Ploiești (0-1) și l-au prins la înghesuială pe Cătălin Straton, portarul piteștenilor.

Partida dintre FC Argeș și Petrolul Ploiești a avut loc sâmbătă, 11 martie, pe Stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești și s-a încheiat cu victoria prahovenilor, scor 1-0, după golul superb marcat de către Gicu Grozav, în minutul 40. Astfel, ploieștenii se află acum pe locul 8, cu 36 de puncte, în timp ce FC Argeș a încheiat sezonul regulat pe locul 15, penultimul din Superliga, cu doar 27 de puncte.

Rezumatul partidei FC Argeș Pitești 0-1 FC Petrolul Ploiești

După meci, suporterii s-au arătat nemulțumiți de forma fizică a jucătorilor de la FC Argeș și i-au transmis experimentatului portar Cătălin Straton (33 de ani) să ceară un preparator fizic la echipă.

„Cătăline, cere tu, că ești mai experimentat, un preparator fizic, că suntem morți, nu putem să alergăm. Unde au obosit ei? Când au obosit ei că am jucat doar minge lungă? Eu îți dau dreptate, am jucat până în minutul 15, dar nu mai putem după minutul 15”, i-au transmis suporterii lui Cătălin Straton, potrivit Digi Sport.

După ce și-a făcut apariția și preparatorul fizic, suporterii au amplificat scandalul.

„Să-ți fie rușine, bă, preparator de 2 lei, îți bați joc de noi. Uite, băieții ăștia, să pună mâna la treabă că nu sunt transpirați. Uite-i cum pleacă! Ei pleacă acasă, noi rămânem aici, lângă stadion.

Nu mai începeți echipa fără Șerban, când o fi pregătit, fără Turda, fără Straton. Românii noștri! Măcar retrogradăm cu ăștia, o luăm de la capăt în Liga 2”, au mai transmis piteștenii.

Vezi aici video cu momentul de revoltă al suporterilor lui FC Argeș.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor