logo
RNTV Live

Scandal la Vaslui pentru o maimuță cumpărată din Prahova

babuin
rnews

Anchetă la Vaslui, unde administratorul unei benzinării ţine într-o cuşcă minusculă un babuin în vârstă de patru ani. Desigur, bărbatul nu are acordul autorităţilor sanitar veterinare pentru a deţine un astfel de animal.

Giudi era pui când a fost închis în cuşca din spatele benzinăriei de la marginea oraşului Huşi. Cazul său a ajuns abia acum în atenţia autorităţilor, după ce reprezentantul unei asociaţii pentru protecţia drepturilor animalelor a văzut animalul închis în cuşca minusculă. Proprietarul maimuţei nu crede că a făcut vreo greşeală. Singurul document pe care administratorul benzinăriei a putut să îl prezinte autorităţilor este un act de custodie pentru maimuţa pe care a luat-o de la o fermă din Prahova. Dacă situaţia nu se rezolvă în cel mult două zile, maimuţa va fi luată de angajaţii DSV şi dusă în carantină la Grădina Zoologică din Bârlad.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor