logo
RNTV Live

Scandal la Valea Călugărească. A incendiat poarta

Ploieşteancă terorizată de fostul concubin. Ordinul de protecţie, nerespectat
Mihai Constantinescu

Scandal la Valea Călugărească. A incendiat poarta. Totul s-a petrecut aseară, în jurul orei 22:30. Polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Valea Călugărescă au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că un alt bărbat i-ar fi incendiat poarta de acces în curtea societății comerciale pe care o deține.

În baza sesizării s-a constituit echipă operativă care a constatat faptul că anterior evenimentului, bărbatul, ca administrator al unei societăți de alimentație publică din comună ar fi avut un conflict cu un client care manifesta un comportament recalcitrant. Ulterior, cel din urmă a dat foc porții de acces în curtea societății, care a fost distrusă în proporție de 50%.

Persoana în cauză a fost imediat depistată de polițiști și condusă la sediul poliției pentru audieri.

Având în vedere aspectele constatate, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore urmând ca azi să fie prezentat unităţii de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de distrugere.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/transport-metropolitan-in…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor