logo
RNTV Live

Scandal în Primăria Ploieşti. Situaţia este atât de gravă încât mai mulţi angajaţi vor să dea Primăria în judecată

primaria bun
Mihai Constantinescu

“Pentru unii mumă, pentru alţii ciumă”- Asta cred mai mulţi angajaţi ai Direcţiei Tehnic din cadrul Primăriei Ploieşti, care au aflat recent că unii dintre colegii lor beneficiază de un spor la salariu despre care aceştia nici nu aveau habar. Este vorba despre sporul de antenă. Acest lucru i-a înfuriat atât de rău încât vor să se adreseze unui avocat pentru a da Primăria în judecată şi bineînţeles să-şi recupereze sporul pe care nu l-au primit la fel ca ceilalţi funcţionari.

În aceeaşi situaţie se află şi angajaţii  Biroului Mobilitate şi Trafic Urban, angajaţi care până nu de mult beneficiau de acest spor.

”Colegii de la Biroul Mobilitate şi Trafic Urban primeau acest spor pe vremea când îşi desfăşurau activitatea într-un birou din Palatul Administrativ. După ce i-au mutat în Turn, unde îşi  desfăşoară activitatea şi cei de la DTi, li s-a luat sporul, cu toate că sunt iradiaţi la fel ca în partea cealaltă.Li s-a spus că vor primi spor din martie, iar în martie intră în vigoare ordonanţa care spune că vor primi sporuri doar cei care l-au primit pana acum, restul nu”, a explicat unul dintre angajaţii Primăriei Ploieşti pentru deprahova.ro.

De altfel, bugetarii sunt nemulţumiţi şi de faptul că acea bonificaţie se oferă preferenţial, unii dintre cei care o primesc beneficiază de un spor egal cu 5 % din salariul, alţii cu unul de 10%.

sursa deprahova.ro

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor