Scandal din cauza unei mașini parcate prost, pe un trotuar din Ploiești. A chemat Poliția. Totul s-a întors în defavoarea sa

angajare

Scandal din cauza unei mașini parcate prost, pe un trotuar din Ploiești. A chemat Poliția. Totul s-a întors în defavoarea saa

Totul s-a petrecut în această dimineață. Polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către o femeie despre faptul că are un conflict cu lucrătorii Poliției Locale Ploiești.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că între femeie și lucrătorii Poliției Locale a izbucnit un conflict spontan cauzat de faptul că autoturismul apelantei urma să fie ridicat, întrucât încurca circulația pietonală, acesta fiind parcat pe trotuar.

În cauză, polițiștii au aplicat femeii în vârstă de 51 de ani două sancțiuni contravenționale conform Legii nr.61/1991 pentru provocare de scandal și conform OUG nr.34/2008 pentru apelare abuzivă a numărului de urgență 112, cu amenzi în valoare totală de 2.500 de lei.

Totodată, polițiștii au sesizat faptul că într-o mașină mortuară din acea zonă, într-un sicriu, se află cadavrul unei persoane. În acest context, au fost seseizate autoritățile competente în vederea clarificării aspectelor și luării măsurilor legale ce se impun.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here