Într-un accident pe DN 71 Sinaia-Târgovişte au fost răniți șase oameni. În urma incidentului, cinci oameni au ajuns la spital.

Cinci persoane au fost rănite și transportate la spital. Joi, un accident a avut loc pe drumul naţional 71, între Târgovişte şi Sinaia. Un autoturism și o autoutilitară s-au ciocnit. Circulația s-a desfășurat cu restricții după accident.

Accidentul a avut loc pe DN 71, în localitatea Fieni din judeţul Dâmboviţa. Conform centrului INFOTRAFIC al Poliţiei Române, o autoutilitară şi un autoturism au intrat în coliziune. În urma accidentului, şase persoane au suferit leziuni, cinci fiind trasportate la spital.

În zona accidentului se circulă alternativ, traficul rutier fiind dirijat de către poliţişti. Centrul INFOTRAFIC estimează reluarea normală a circulaţiei în 45 de minute.

La locul accidentului intervin Garda Fieni cu o autospecială de intervenţie, o ambulanţă SMURD, Detaşamentul Pucioasa cu o autospecială de intervenţie, o ambulanţă SMURD, o autospecială  de primă intervenţie şi comandă, precum şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Dâmboviţa.

Sursă: news.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *