logo
RNTV Live

SĂRBĂTOARE PENTRU COPII LA MĂGURELE

Costin

Sute de copii au luat cu asalt parcul din comuna prahoveană Măgurele la chemarea autorităților locale. Primăria Măgurele a organizat o sărbătoare specială pentru copii, iar voia bună și bucuria s-au putut vedea pe chipurile participanților.

Parcul de agrement din comuna Măgurele a fost neîncăpător pentru sutele de copiii, însoțiți de părinți sau bunici, veniți să participe la evenimentul organizat de autoritățile locale.
Copiii înscriși la cluburile de activități extrașcolare din comună au organizat un mic spectacol, aratand celor prezenți o mică parte din munca lor. Au fost demonstrații de arte marțiale, momente de dans modern, recitaluri de muzică, iar animatorii au avut grijă ca micuții să se distreze de minune.
Toți participanții au primit mici cadouri din partea Primăriei comunei, iar voia bună a fost prezentă la tot pasul.
Astfel de evenimente au fost organizate în majoritatea localităților prahovene, 1 iunie fiind un bun prilej de a aduce bucurie pe chipurile copiilor.


bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor