logo
RNTV Live

Săptămâna viitoare, unul dintre inculpații implicați în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner, este așteptat să fie adus din Irlanda

image-36
Dudau Andreea Valentina

Surse judiciare afirmă că unul dintre inculpații în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner, urmează să fie adus din Irlanda pe data de 30 aprilie!

Procedurile pentru predarea lui Cristian Marian Minae, acuzat de omor calificat și tâlhărie calificată, au început încă de luni, după ce acesta a consimțit la predare în fața unei instanțe din Irlanda.

“Pe 30 aprilie, o echipă din cadrul Poliției Române îl va aduce în România pe Cristian Marian Minae”, au declarat sursele citate.

“Vineri a avut loc termenul la instanța din Irlanda și unul dintre inculpați, unul dintre cei fugari, Cristian Marian Minae, a consimțit la predare. Asta înseamnă că începând de luni vom demara procedurile de predare. Poliția Română, ANP și Ministerul Justiției, vă asigur că vor fi foarte atente astfel încât întreaga procedură de predare să se desfășoare în conformitate cu normele legale”, a anunțat la sfârșitul săptămânii trecute ministrul Justiției, Alina Gorghiu.

Magistrații din Sibiu au emis mandate de arestare preventivă în lipsă pe numele a trei suspecți în cazul uciderii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner, aceștia fiind dați în urmărire: Zuleam Costinel Cosmin, Ghiță Laurențiu și Minae Marian Cristian.

Pe 6 noiembrie 2023, cei trei au intrat în casa omului de afaceri pentru a fura bunuri de valoare și l-au lovit, cauzându-i decesul ulterior.

Un alt suspect, Laurențiu Ghiță, a fost adus în țară la sfârșitul anului trecut din Marea Britanie.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor