logo
RNTV Live

Săptămâna de excelență pentru elevi. Se prezintă și oferta educațională 2022-2023

Liceele îşi prezintă oferta educaţională. Vezi când şi unde are loc BURSA DE VALORI EDUCAŢIONALE
Mihai Constantinescu

Săptămâna de excelență pentru elevi. Se prezinta și bursa educațională 2022-2023.

În perioada 16-19 mai 2022, Inspectoratul Școlar Județean Prahova organizează „Săptămâna de excelență pentru elevi”. În cadrul acestui eveniment se va desfășura „Bursa de valori educaționale”, unde unitățile de învățământ liceal și universitar vor prezenta oferta educațională pentru anul școlar 2022-2023, precum și activități reprezentative desfășurate de elevi.

Oferta educațională 2022-2023

La ediția de anul acesta, a XII-a, s-au înscris 25 de licee și colegii din Ploiești și din alte localități ale județului. De asemenea, vor fi prezente universități și facultăți din cadrul unor universități: Facultatea de  Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București, Universitatea ”Valahia” din Târgoviște, Universitatea ”Petrol-Gaze” din Ploiești, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, Facultatea de  Inginerie a Instalațiilor din Universitatea Tehnică de Construcții București, Facultatea de Inginerie a Sistemelor Biotehnice din Universitatea Politehnică București, Universitatea ”Dunărea de Jos” din Galați.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor