logo
RNTV Live

ȘANTIER DIN VARĂ LA MIZIL

Dumitrescu Vlad

Consiliul Judeţean Prahova a fost nevoit să aducă modificări la documentația care stă la baza proiectului de investiții ” Centură ocolitoare a orașului Mizil”. Din fericire, autoritățile județene susțin că modificiările aduse nu vor afecta modul în care se desfășoară licitația și că în vara vor începe lucrările.

Unul dintre proiectele de o importanță majoră pentru infrastructura rutieră din județul Prahova, si anume centura ocolitoare a orașului Mizil, a suferit modificări în ultima ședință a legislativului județean.

Autoritățile județene speră ca licitația să fie finalizată în cel mai scurt timp, astfel încât lucrările să înceapă în vara acestui an și să fie finalizate în maximum 18 luni de la data semnării contractului, perioadă în care este cuprinsă și faza de proiectare.

Centura Mizil ar urma să aibă o bandă pe sens şi o lungime de aproape 7,5 kilometri. Finantarea  va fi asigurată de Guvernul României prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny“.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor