logo
RNTV Live

Salvatorii prahoveni, mai aproape de oameni. Timpul de intervenție a fost redus considerabil

isu balta doamnei
rnews

7 localități din Prahova vor avea pompierii mult mai aproape

Un nou centru pentru situații de urgență a fost inaugurat astăzi la Balta Doamnei. Punctul este unul strategic, accesul în zonă putându-se realiza rapid și pe Autostrada  A3.

13 km este distanța aproximativă de intervenție față de localitățile Gorgota, Poienarii Burchi, Balta Doamnei, Olari, Râfov, Gherghița, Drăgănești.

Prezent la deschiderea noului centru ISU, Președintele Consiliului Județean Prahova , Bogdan Toader, i-a felicitat pe pompierii prahoveni care își riscă viața indiferent de intervenția la care participă.

Proiectul ,,Construire Centru pentru situații de urgență” este realizat cu sprijinul Consiliului Județean  Prahova  și al Consiliului Local Balta Doamnei, în urma încheierii unui parteneriat cu  Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,, Șerban Cantacuzino” al  Județului Prahova și prevede dotarea centrului cu o autospecială  de  lucru cu apă și spumă, precum și cu o ambulanță  SMURD de tip B2, operată de paramedici. De această investiție cu o valoare totală de 776.643 lei (TVA inclus), vor  beneficia atât locuitorii celor 7 localități prahovene aflate în zona de competență a centrului, cât și cei aflați în tranzit.

Galerie foto

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor