logo
RNTV Live

Salvator montan bruscat de un turist/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Salvator montan bruscat de un turist! S-a întâmplat în week-end, la baza pârtiei Kalinderu din Bușteni. Un salvator montan a fost bruscat de un turist, după ce o ambulanță a intrat în apropierea pârtiei pentru a prelua o persoană rănită.
Salvamontistul de la Serviciul Public Județean Salvamont Prahova a intervenit când un grup de oameni a atacat ambulanța cu bulgări de zăpadă și cu băutură. Spuneau că le-ar fi speriat copiii din cauza semnalelor acustice.

“Avem și noi copii mici și e normal”, a fost replica unuia dintre cei prezenți. Cu toate că din imaginile filmate de un martor se observă că echipajul ambulanței nu a pus în pericol pe nimeni, câțiva turiști au devenit recalcitranți, iar salvatorul montan a încercat să aplaneze starea de agitație a acestora. Însă intervenția sa a avut exact efectul invers, pentru că unul dintre turiști l-a bruscat, pentru a-l determina să plece.


Niciun om de ordine nu s-a aflat în zonă în momentul respectiv, deși, ca peste tot pe pârtiile de pe Valea Prahovei, și la Kalinderu a fostplin de oameni, iar jandarmii și polițiștii ar fi trebuit să patruleze pe domeniile schiabile, pentru a preveni eventualele probleme.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/imm-urile-si-operatorii…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/un-barbat-a-murit-in-cel-mai…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor