logo
RNTV Live

Salvamont Zărnești a petrecut astăzi un timp unic cu Klaus Iohannis în timpul vizitei sale în Parcul Național Piatra Craiului

445562420_867947682026944_7946438466936111903_n
Constantin Corina

Echipa Salvamont din Zărnești a avut privilegiul de a fi observată în timp ce lucra în Prăpăstiile Zărneștiului de către Domnul Președinte Klaus Iohannis, în timpul unei vizite în zona Zărnești.

Aceste momente au fost deosebit de importante și emoționante pentru echipa.

De asemeni, adresăm mulțumiri si catre Primăria Orașului Zărnești, cu sprijinul căreia ne bucurăm de continuitatea activității a celor 55 de ani ai Salvamontului Zărneștean. Serviciul Public Local Salvamont Zărnești, va investi intotdeauna în formarea continuă, în spiritul profesionalismului fără de care nu se poate desfășura aceasta meserie nobilă.– transmite Serviciul Public Local Salvamont Zărnești.

Parcul Național Piatra Craiului se întinde în Carpații Meridionali, acoperind teritoriile județelor Brașov și Argeș. Cu o suprafață de 14.773 hectare, acesta găzduiește impresionanta Creastă a Pietrei Craiului, precum și zonele montane Rucăr-Bran și Rucăr-Zărnești.

Scopul principal al parcului este protejarea și conservarea ecosistemelor și speciilor de plante și animale cu valoare deosebită. Pe lângă acest scop fundamental, parcul oferă oportunități pentru activități științifice, recreative, educative și turistice, contribuind astfel la cunoașterea și aprecierea naturii și peisajelor montane.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor