logo
RNTV Live

Saloane de masaj transformate în bordeluri! Oamenii legii au intrat pe fir/ VIDEO

Erika Stoica

Saloane de masaj transformate în bordeluri! Oamenii legii au intrat pe fir.

Sub umbrela saloanelor de masaj, 11 femei au fost obligate să practice, de fapt, prostituția. Tot aici era și Raiul substantelor interzise.

Oamenii legii au intrat pe fir și după o perioadă de cercetări, în această dimineață, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T –  Serviciul Teritorial Timișoara efectuează 13 percheziții domiciliare la 14 imobile, din județele Timiș și Arad, pentru destructurarea a două grupuri infracționale organizate, specializate în proxenetism și efectuarea fără drept de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv.

Saloane de masaj transformate în bordeluri!

În perioada iunie 2021- mai 2023, 14 persoane fizice și juridice, sub paravanul a 4 societăți comerciale au constituit două grupuri infracțional organizate, specializate în comiterea infracțiunilor de proxenetism, prin înlesnirea prostituției și tragerea de foloase materiale, ca urmare a practicării prostituției de către 11 femei, în cadrul a două saloane de masaj erotic, unde erau distribuite substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, persoanelor care întrețineau acte sexuale cu fetele din cele două saloane.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor