logo
RNTV Live

Salatini Covrigi cu sare și Covrigi cu vanilie – concepuți pentru a satisface toate gusturile

covrigi salatini
Mihai Constantinescu

Salatini Covrigi cu sare și Covrigi cu vanilie – concepuți pentru a satisface toate gusturile.

Clasic sau avangardist?

Poate nu ți-ai pus niciodată întrebarea asta, dacă adopți stilul clasic sau pe cel avangardist. Sau da, te-ai întrebat. Și care a fost răspunsul?

Poate nici n-a trebuit să te întrebi pentru că s-au găsit cu siguranță persoane care să te catalogheze. Mai ales dintre aceia care țin neapărat să-ți exprime părerea, îi știi tu 😊

Și totuși, ce stil ești? Îți plac lucrurile, locurile, oamenii cunoscuți? Adopți o ținută clasică, atât în îmbrăcăminte cât și în comportament? Sau, din contra, să fii înaintea vremurilor te face să te simți confortabil. Îți place ceea ce este ieșit din tipar, știi de pe acum care vor fi trendurile și deja le adopți.

Sau poate ești un mix. În anumite momente adori clasicul cu tot ce presupune el de la reguli de comportament la îmbrăcăminte și chiar principii și valori. În altele, te deschizi către tot ce este nou și te lași captivat de viitorul care începe să prindă contur acum.

Gust clasic și avangardist! Salatini Covrigi cu sare și Covrigi cu vanilie – concepuți pentru a satisface toate gusturile.

Salatini Covrigi Sare 250g, copți și crocanți, sunt creați după o rețetă tradițională, cu gust clasic, preferat și mult iubit de către consumatori, oferind un gust autentic.

Salatini Covrigi Vanilie 250g împletesc armonios gustul clasic, cu aroma de vanilie, rezultând un gust bogat și special.

Salatini este un brand românesc cu tradiție, fiind prezent pe piață din anul 1998. Salatini se regăsește sub toate formele de snack-uri sărate: crackers, pretzels, sărățele și sticks-uri, fiind lider de piață pe segmentul de sărățele. Simbolul categoriei de snacks-uri sărate, biscuiții Salatini sunt disponibili în diferite gramaje și sortimente.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor