logo
RNTV Live

SAGA Festival stabilește parteneriat cu Ministerul Afacerilor Interne

bilete-saga-festival-banner-1
Fălcescu Andreea

Pentru a asigura o bună organizare și siguranță maximă la SAGA Festival, ALDA anunță un parteneriat cu instituții importante din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Printre acestea se numără Jandarmeria Română, Poliția Română, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Agenția Națională Antidrog și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane.

SAGA Festival condamnă ferm substanțele interzise și adoptă o politică de toleranță zero față de consumul și traficul de droguri. Va fi implementat un plan de măsuri pentru prevenirea și combaterea consumului, deținerii și distribuirii de substanțe interzise.

Festivalul va beneficia de un plan de securitate adaptat în funcție de fluxul zilnic de participanți, iar acesta va fi dezvoltat în colaborare cu Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, Serviciul de Ambulanță București Ilfov – SABIF și SMURD.

Echipele de securitate vor asigura monitorizarea întregului perimetru al evenimentului, inclusiv câini polițiști, personal medical de prim ajutor și voluntari.

Forțele Ministerului Afacerilor Interne vor fi prezente la festival pentru a garanta siguranța participanților și pentru a interveni în orice situație de urgență în care aceștia ar putea avea nevoie de sprijin.

SAGA Festival, organizat de ALDA, parte a familiei Insomniac, este un eveniment muzical inovator ce se desfășoară pe Aeroportul Romaero din București. Festivalul aduce în prim-plan artiști de top și o producție audio-vizuală impresionantă, într-o atmosferă incluzivă care promite o petrecere de neuitat.

”În cei 25 de ani de evenimente pe care ALDA le organizează la nivel global, ne-am concentrat mereu să oferim publicului o experiență memorabilă, cei mai buni artiști și siguranță maximă în incinta festivalului.

Mă bucur și anul acesta că avem parte de sprijin 100% din partea Ministerului Afacerilor Interne și sunt convins că cea de-a treia ediție SAGA Festival va fi cea mai bună de până acum, iar cele trei zile de la Romaero vor fi pline de emoție, surprize, experiențe de neuitat, totul într-un spațiu sigur”, a comunicat Allan Hardenberg, CEO ALDA și SAGA Festival.

Programul pe cele trei zile ale festivalului este împărțit în următoarele moduri:

Vineri: Lil Nas X, Skrillex, Adriatique, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Melanie C, Delia, Franky Wah, 999999999, Gordo, Hector Oaks, Hitty, Paula Temple.

Sâmbătă: Elley Duhé, Fisher, Robin Schulz, Gabry Ponte, Hot Since 82, Ida Engberg, Joel Corry, Justus, Paco Osuna, Subcarpați.

Duminică: Wiz Khalifa, Alan Walker, Tale of Us, Adam Beyer, B.U.G. Mafia, I Hate Models, Kevin De Vries, Mochakk, Sickick, Spike, Vintage Culture.

În plus față de acești artiști, se vor alătura DJ-i din scena locală de EDM, tehno și house, precum și artiști de hip-hop și trap, care vor anima scena Switch hijacked by Hustle, printre care se numără IAN, Deliric, Killa Fonic, Nane, Puya, Azteca, Gheboasă și mulți alții.

SAGA 2023 va aduna cele mai talentate persoane din industria creativă, fiind locul perfect pentru un public avizat și pasionat de muzică, din întreaga lume.

Prima ediție a Festivalului SAGA a avut loc la Romaero, cu peste 135.000 de participanți, iar a doua ediție, desfășurată la Arena Națională, a strâns peste 150.000 de oameni în capitala României.

Sursa: dcnews.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor