logo
RNTV Live

S-a stabilit cauza incendiului de la Valea Doftanei

S-a stablit cauza incendiului din Valea Doftanei
Daniel Costache

Misiunea extrem de dificilă, ieri, pentru pompierii militari.Un incendiu de proporții s-a produs la o locuință particulară din Valea Doftanei.

Flăcările s-au propagat cu repeziciune, afectând și un alt imobil, dar și anexe gospodărești aflate în vecinătatea construcției cuprinse de foc.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit 15 pompieri militari de la Detașamentele din Câmpina și Sinaia. A fost nevoie și de sprijinul Serviciului Volunatr pentru Situații de Urgență din Valea Doftanei.

Suprafața afectată de flăcări a fost de peste 400 mp. Misiunea pompierilor a fost cu atât mai dificilă cu cât drumul până la imobilul cuprins de foc este unul greu practicabil, mai ales pentru utilajele de mari dimensiuni.

După stingerea incendiului, anchetatorii au stabilit că principală cauză a fost un scurtcircuit electric. Mai exact, un cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată.

Trei persoane au suferit atacuri de panică, ele refuzând transportul la spitalul din Câmpina.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor