logo
RNTV Live

S.P.L.C.E.P. Ploiești reduce programul de lucru cu publicul

program redus la buletinesursă foto https://legestart.ro
Mihai Constantinescu

S.P.L.C.E.P. Ploiești reduce programul de lucru cu publicul. Primăria Municipiului Ploiești, prin Serviciul Public Local Comunitar pentru Evidența Persoanelor (S.P.L.C.E.P.) Ploiești,informează cetățenii că se reduce programul de lucru cu publicul la nivelul Serviciului Evidență Informatizată a Persoanelor, începând cu data de 18 octombrie 2021. 

Măsura a fost dispusă ca urmare a situației pandemice actuale, respectiv creșterea incidenței ratei de infectare cu COVID-19, la nivelul municipiului Ploiești, și este în conformitate cu prevederile Legii nr.55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Programul de lucru cu publicul al Serviciului Evidență Informatizată a Persoanelor se va desfășura, începând cu data de 18 octombrie 2021, după cum urmează:

  • Luni-Joi   830-1300

Totodată, reprezentanții S.P.L.C.E.P. Ploiești roagă cetățenii, care au programări, după-amiaza, privind depunerea documentelor pentru cărți de identitate, să se prezinte, în ziua programării, în cursul dimineții.

Prioritate în această perioadă  au persoanele care:

  • -au pierdut actul de identitate;
  • -schimbare de nume;
  • -schimbare de domiciliu;
  • -deteriorări;
  • -furt;
  • -persoanele care au împlinit vârsta de 14 ani.

Reamintim cetățenilor că, potrivit Art. 4 alin. (5) din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, “valabilitatea documentelor eliberate de instituțiile și autoritățile publice, precum și de entitățile private autorizate conform legii se menține pe toată perioada stării de alertă, precum și pentru o perioadă de 90 de zile de la încetarea acestei stări”.

În acest context, mulțumim cetățenilor pentru înțelegere, ne cerem scuze pentru disconfortul creat și le recomandăm să respecte regulile stabilite de autorități, în această perioadă.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ajutor-incalzire-acte/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor